keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

No nyt sitten mekkoja


Hyvää kannatti odottaa :)
Koska meillä ei vielä ole LIIKAA mekkoja,
niin sain tehdä vielä yhdet sellaiset.
(en lupaa ola tekemättä enempää)
Verson Puodin ihanat, uudet kankaat oli kertakaikkiaan
pakko ommella heti tytöille käyttömekoiksi.Tuo sydänkangas <3
Tilattu Hannalta, ja on jo loppuunmyyty.8 kommenttia:

 1. Ja mun lompakko kiittää ettei näitä enää saa mistään :D Kerrassaan valloittavia mekkosia! Miksi ihmeessä kangaskaupat koko ajan suoltaa toinen toistaan ihanampia kankaita kun edellisetkin tekee pesää kangaskaapissa? ;) Ehkä mun pitää tänä iltana leikellä urakalla muutama mekkonen kans,saa tilaa kangaskaappiinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiäkkö, oon ajatellut ihan samaa. Että miksi ne tekee niin paljon ihania kankaita? Ja kaikkea tekis mieli. Sen takia pitää yrittää ommella ihanat kankaat heti vaatteiksi, että saa ostaa uusia ihania tilalle. :)Tulen aina iloiseksi, kun saan ommella tällaisia kankaita!. Se jo lienee yksistään hyvä syy :)Tänäänkin piti nuo mekot ommella migreenissä, vaikka pahaa teki :)

   Poista
  2. No sillä minäkin vähän aina perustelen kangasostoksia, että kuluttaahan muutkin harrastuksiinsa rahaa ja nämä kankaat sentään tulee hyötykäyttöön sitten aikanaan kun pääsevät vaatteeksi asti :D Pitää sitä kotiäidillä jotain iloja olla!

   Poista
 2. Ihania mekkosia! Just hyviä tällaisina yksinkertaisina, kun korostuu värit ja kuviot. Meille ei näitä tullut (kerrankin pysyin päätöksessäni olla hamstraamatta), mutta nyt melkein harmittaa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Must on kiva laittaa tytöille kerhoon tällasia vaatteita. Joskus vaan "hävettää",kun keräävät niin paljon positiivista palautetta :)Oonki vastannu, et lastenvaatteet on tän äidin harrastus!

   Poista
 3. Aivan ihaniaa ja ihanan simppeli malli. Oiskohan sillä ompelevalla kotiäidillä aikaa ommella tämän opiskelevan raksaavan tytöille jotain tämmöistä ihanaa. Nää ois ihania myös päiväkotiin, isommalle vois olla jotain kouluun sopivaa... Miten ois? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minna, kyllä on, jos vaan toimitus ei oo päivämäärätarkkaa.:) Laitapa viestiä vaikka fb:iin.

   Poista
 4. Voi että miten kauniita mekkoja ja taitava on ompelija..niin kerrassaan kaunista katseltavaa..eka kertaa tätä blogia selaan...mukavalta näyttää..voi kun saisi omillekin tytöille tuollaisia. :)

  VastaaPoista