tiistai 22. tammikuuta 2013

Retrohaalarit KontistaIhan kauheet vai sairaan hienot?
Haalarit siis :)
(teinin sanontaa lainatakseni)
Nämä tarttui tänään postireissulla Kontista mukaan. 
Voiskohan näitä tuunata?
Tehdä hameen?
Jos ei tule näin pidettyä.

9 kommenttia:

 1. Hienot! Eikös nuo ole alkuperäisenä jo niin makeet, että en mä ainakaan lähtis pilkkomaan niin kauan kuin päälle mahtuu... :)

  VastaaPoista
 2. Itsekin tykkään kyllä näistä <3. Miehen kommentti oli, että jos oisit pari vuotta sitten tuonut nämä taloon, niin oisin tyrmänny, mut nyt ehkä menettelee :) Tää oli päivän paras tunnustus mulle :)

  VastaaPoista
 3. Oivoi, kyllä kelpuuttaisin ihan tuollaisenaan pöksyt! Ihanat! Ja niin nättejä ompeluksia taas kun selasin edellisiäkin postauksia. Minäkin sain tuota iki-ihanaa kukkafroteeta puoli metriä ostettua. Saa nähä raskiiko sitä ees tuhlata ;)

  VastaaPoista
 4. Joka viikko luen ja nautin täällä kaukana lapinlasten selkosilla! Tiedän, että kohta suurruuttelet jotakin myös minun poikaselle! ILOA! Maarit

  VastaaPoista
 5. IHANAT housut, toivottavasti et ole tuunannut. Näin pitkälle olen lukenut blogiasi, enkä malta lopettaa. Ihania ja värikkäitä ompeluksia. T: Rätti http://miamiisa.vuodatus.net

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, en ole raaskinut tuunata:) Nämä jäi vähälle käytölle,kun ei tullut kunnon pakkastalvea,mutta jospa seuraava käyttäjä tarvitsisi enemmäm :)

   Poista