sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Ralliraitaa ja bambeja


Eskarilaiselle ralliraitaa.Kangas on Hannalta. Ei ensin iskenyt yhtään (tuommosiaki kankaita joku suunnittelee,hö), mutta sitten joku mainitsi fb:n ompeluelämää-ryhmässä, että "ralliraidasta sais tosiretron slim-paidan", eikä siihen sitten muuta tarvittukaan. Kangas syttyi mielessäni tälle pojalle paidaksi ja olen tyytyväinen. Tarpeeksi lälly,kiltti ja vähän retro, värit ihanan lämpimät:) Tekis mieli tilata tätä keltaisenakin.


Kuopukselle vuorostaan miikkarit.Kankaaana isosiskon haalareista jäljelle jäänyt Metsolan bambivelour. Isosiskon haalarit jo värjääntyi pesussa, niitä ei tohdi esitellä blogissa... 
Tämä on hyvä malli hoikkeliinille ja kaiken lisäksi pysyvät jalassa (kun ei saa itse riisuttua).

 Kuvankäsittely on hiukan kömpelöä,kun Gimpillä yritän pärjätä:)

7 kommenttia:

 1. Olipa mukava löytää sun blogi! Ihan sattumalta osui silmään oe:ssä. Ihania ompeluksia sulla! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana paita,mahtava kohdistus, kun hihoissakin on raidat samassa kohdassa kuin etukappaleessa ja hieno poseeraus pojalla ;) Ihanaiset bambihaalarit <3

  VastaaPoista
 3. Hienoja on vaatteet! Molempia kankaita löytyy, yllätys yllätys, myös meiltä :D Pitäs vaan tuosta ralliraidasta jotain tehdäkin :)

  VastaaPoista
 4. Ihania vaatteita! Saat Gimpillä kätevästi taustan pois, kun maalaat taustan kovareunaisella valkoisella kynällä tai siveltimellä. Kun poistat taustaa kohteen läheltä, vaihda sivellin pehmeäreunaiseksi, niin saat luonnollisen näköisen reunan tuotteeseen.

  VastaaPoista
 5. Laura,kiitti vinkistä! oon yrittäny fb:ssä kysellä ohjeita,mut tätä en ollut vielä kuullutkaan:)

  VastaaPoista
 6. Gimp Suomen sivut varmaan tunnetkin? http://www.gimp-suomi.org/ Siellä on hyvää itseopiskelumateriaalia. Kysymyspalstalta saa neuvoa myös.

  VastaaPoista
 7. Ok, kiitti! Oon vaan ladannut ohjelman koneelle ja itseopiskellut kokeilemalla :) Nyt tosin kone rikki ja miehen työläpiskällä täällä vaan, täs ei oo mitään ohjelmia.Täytyy uuteen koneeseen taas asentaa kaikki :)

  VastaaPoista