tiistai 13. marraskuuta 2012

Lahjojen aikaan :)


Kontissa on joulu! Ihania jouluisia tuotteita laitettu esille. Omassa hyllyssään vanhaa,punaista tunnelmaa. Oli myös nämä vaunut. Jotka halus tulla meille. Sopivasti E:llä oli kolme päivää sitten synttärit, ja oli ihan ilman lahjaa ollut tämän ajan! Vaan nytpä on omat vaunut! Voi, miten nämä on sopivat! Jo pitemmän aikaa olen testaillut hyvää kypärälakin kaavaa. Tässä taitaa olla lopputulos, vaikka ei tämäkään ihan täydellisesti istu neitosten päässä. Kangas ei kyllä ole kovin joustavaa näissä,liekö siinä syy...Sovitaan niin :)
Eilen lähti postia siskon perheeseen. Muutamia mekkoja,paita,haalarit ja...oho...yks lahjakin eksynyt joukkoon.

On se hyvä, ettei siskontytönkään tarvitse olla hameenpuutteessa:) 

Mekot on kokoa 98/104. Pinkki-musta sekä unikkomekot on tehty tavallisen paidan kaavalla helmaa vain muokkaamalla. Unikon kauluksessa ja hihansuissa on rypytys tehty Framilon-joustonauhalla ja resori vaan päälle ommeltu.Punainen puolihame on tehty  tiettyä paitaa ajatellen joulun aikaan pidettäväksi. 
Toivottavasti ovat sopivia.
Autopaita meni pikkuveljen käyttöön.Koko on 74.


 Olipa mukavaa pitkästä aikaa tehdä haalarit! . Keväällä ompelin monet,monet  ja nyt syksyn mittaan vain muutamat. Nämä on niin nopeat tehdä ja ihanat lapsen päällä. Kaavana on siis Ottobren Mustikka,koko 68. Tulevat pikkuiselle yksivuotiaalle miehenalulle, voi suloisuutta!

Peitetikkikonetta minulla ei (vielä) ole, mutta olen oppinut elämään kaksoisneulan kanssa ja teen sillä kaikki resorikanttaukset.

Autovelour on ostettu Ikasyriltä. On tosi hyvälaatuista, pehmeää ja paksua.  Tässäpä lopussa linkki kauppaan ja mainos :) Paljon olen heiltä veloureita ostanut ja voin kyllä suositella.

http://www.ikasyr.fi/

2 kommenttia:

  1. Aivan huiput nuo nukenvaunut, mahtava löytö! Ja niin onnellisen näköinen synttärisankari :)

    Ja noista autohaalareista tykkään erikoisesti, ovat kyllä söpöt!

    t. saila

    VastaaPoista
  2. Huippu löytö nuo vaunut! :) ja ihania vaatteita :)

    VastaaPoista